Bio sa devet žena istovremeno: Svijet bruji o skandalu čuvenog fudbalera

Legendarni fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs istovremeno je bio u vezi sa devet žena, otkrila je na sudu Kejt Grevil, koja ga je optužila za napad i nanošenje tjelesnih povreda u novembru 2020. godine, prenio je Independent.

Grenvilova je pred Kraljevskim sudom u Mančesteru otkrila da je saznala da Velšanin, pored nje, održava veze sa još osam žena i zbog toga je odlučila da ga ostavi.

- Ono što sam našla na njegovom ajpedu bilo je gore nego što sam mogla da zamislim. Imao je afere sa osam žena dok je bio sa mnom.-

To su bile ozbiljne veze – izjavila je Grevilova na sudu. Ona je otkrila da je sa Gigsom bila u vezi od 2013. godine i da su tada oboje bili u braku, ali da je ona dva mjeseca kasnije ostavila muža zbog bivšeg fudbalera Mančester Junajteda. Gigs je optužen da je 1. novembra 2020. godine napao Kejt Grevil i nanio joj tjelesne povrede u njegovoj kući u Vorsliju, u Mančesteru.

On je optužen i za napad na njenu mlađu sestru Emu tokom istog incidenta. Velšanin je tada navodno nogom šutnuo bivšu djevojku kad mu je saopštila da ga ostavlja, a njenu sestru je udario laktom u vilicu. Međutim, Grevilova je otkrila da to nije prvi put da je Rajan bio nasilan.

Poludio je u hotelu, zgrabio me za zglobove i vukao po podu. Izbacio me napolje, a stvari bacio je na ulicu. Osjećala sam se poniženo i osramoćeno. Tada je prvi put bio agresivan prema meni. Stalno se ljutio i skrivao je telefon – ispričala je bivša Gigsova devojka. Proslavljeni fudbaler Mančester Junajteda i reprezentacije Velsa negirao je sve optužbe i odstupio sa mjesta selektora fudbalske reprezentacije Velsa, kako bi ekipa imala potreban mir tokom priprema za Svjetsko prvenstvo u Kataru, piše Sportal.

Gigs je osam godina bio u tajnoj vezi sa ženom svog rođenog brata Rodrija, Natašom, zbog čega se i razveo od supruge Stejsi 2016. godine. Nataša je svojevremeno otkrila da je abortirala Rajanovo dijete, svega nekoliko nedjelja prije nego što se udala za Rodrija Gigsa.

srpskainfo.com