Novak Đoković pokreće novi biznis

Novak Đoković je poslije osvajanja Završnog Mastersa u Torinu najavio da pokreće novi biznis - proizvodnju i prodaju svog sportskog pića. Prema njegovim riječima, plan je da sve krene početkom sledeće sezone, od Australijan opena na početku 2024.

- Mogu da dam i neku blagu meku najavu onoga što ćete vidjeti u Australiji. Tu ću otpočeti novi biznis koji ću promovisati za vrijeme turnira tamo. U pitanju je novo sportsko piće, moje hidrataciono, sa tim ću krenuti. Brend će obuhvatati mnogo različitih proizvoda u oblasti zdravlja i velnesa i tome se radujem - rekao je Novak.

Novak je na veoma posećenoj konferenciji za novinare posle finala govorio o raznim temama i bio je sjajno raspoložen nakon istorijskog uspeha i osvajanja rekordne, sedme titule na posljednjem Mastersu u sezoni. Uz titulu, Đoković će u ponedjeljak otići iz Italije i sa ogromnom, višemilionskom zaradom od istorijskog uspjeha.

Đoković neće otići na odmor poslije naporne sedmice, već će se priključiti Dejvis kup reprezentaciji u Španiji, gdje će od četvrtka igrati u završnici prestižnog i reformisanog turnira nacionalnih timova, sa planom da i tamo vodi svoj tim do uspjeha, a da potom ode na pauzu od mjesec dana, tokom koje će se odmoriti od 2023. i pripremati za nove izazove u 2024.

nezavisne.com

Tagovi: