"Novi fosili" na Kastelu 1. septembra

Na banjolučkoj tvrđavi Kastel 1. septembra očekuje nas prava muzička senzacija - Sanja, Marinko i Zec donose najveće hitove grupe Novi fosili.

Dugo očekivani nastup ove sjajne ekipe, podsjetiće nas na neka dobra stara vremena uz prepoznatljive zvuke njihovih najvećih hitova koji su obilježili nekoliko generacija.

Malo je muzičkih imena koja su se oduprla mijeni vremena i trendova i koja su ostala omiljena kod svih generacija. 

Upravo takvo rijetko ime su Novi fosili koji u 2023. godini proslavljaju čak 54 godina postojanja. 

Tokom godina na sceni osvojili su sve najvažnije diskografske nagrade, a vrlo su zapaženi bili i na inostranim festivalima i takmičenjima. 

Njihove ploče i albumi godinama su najprodavanije, a njihove pjesme postale su hitovi svih vremena: "Za dobra stara vremena", "Da te ne volim", "Reci mi tiho", "Saša", "Šuti moj dječače plavi", "Sanja", "Košulja plava"...

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 20 KM dostupne su putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjoj Luci. 

Na dan koncerta cijena ulaznice biće 25 KM i ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na ljetnu pozornicu tvrđave Kastel gdje će nastup biti i održan. 

Koncert počinje u 21:00, a vrata tvrđave otvaraju se u 19:00.

Organizatori koncerta OK team i Prorent uz podršku generalnog sponzora, kompanije m:tel ovim događajem najavljuju još jedan odličan koncertni program u gradu na Vrbasu. 

nezavisne.com

Tagovi: