Tadić povrijeđen u napadu pljačkaša, jednog je uspio ošamariti

Neprijatne vijesti stižu iz Holandije! Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić doživio je blaže povrede u nasilnoj pljački blizu njegovog doma u Amsterdam, otkriva holandski “De Telegraf”!

Kako javlja ovaj list, dva naoružana čovjeka čekala su kapitena Ajaksa i najkorisnijeg igrača holandske lige u 21. vijeku ispred njegovog doma, vjerovatno želeći da ukradu njegov sat, u noći između 27. i 28. jula!

Pljačkaši su Tadića sačekali u Van Egenštrat ulici, kada je izašao iz svog auta. Srpski fudbaler je pokušao da pobjegne i poslije kraće jurnjave, uslijedio je sukob. Tadić je uspio da otvori vizir sa kacige jednog od dvojice pljačkaša i da ga ošamari.

Tom prilikom Tadić je pretrpio manje povrede ruke i iscijepao je svoju odjeću. Potom je Tadić uspio da pobjegne u jedan ugostiteljski objekat, a razbojnici su poslije borbe pobjegli skuterom.

Danima prije pokušaja pljačke, Srbin je već bio na oprezu. “De Telegraf” piše da su dva čovjeka sa šljemovima već kucala na vrata njegove kuće i pretvarali se da su dostavljači pice. Tom prilikom Tadić nije bio kod kuće i njegova supruga je postala sumnjičava, te nije otvorila vrata, piše Mondo.

srpskainfo.com