Zauvijek, Siniša: U našim srcima i u našoj istoriji

Miha nije zaboravljen, niti će ikada biti. To je potvrdila i sinoćnja utakmica Kupa Italije između Lacija i Bolonje na "Olimpiku"

Italijanski velikani Lacio Bolonja nisu zaboravili Sinišu Mihajlovića, čovjeka koji je ostavio dubok trag u dva kluba i čovjeka koji nas je prerano napustio nakon iscrpljujuće borbe sa opakom bolešću.

Miha je preminuo 16. decembra prošle godine, nakon što je dva put pobijedio leukemiju. Treću rundu, nažalost, nije mogao da dobije.

Iza čuvenog Bombardera iz Borova, Barbike, beskompromisnog borca, inspiracije, ljudine... ostao je ogroman legat.

Srpski fudbaler i trener na Čizmi se upisao u legendu, njegova smrt ujedinila je državu i tada smo zapravo saznali koliko je bio cijenjen u jednoj od najfudbalskijih zemalja na planeti.

Priređena je specijalna koreografija uoči početka meča, na tribinama su bili mnogobrojni transparenti posvećeni srpskom asu, a dva sastava su nastupila u dresovima koji će se moći kupiti putem interneta.

Ceremoniji je prisustvovala i Mihajlovićeva porodica, koju su pozdravili čelnici dva tima, uz poklone - nezaobilazne "jedanaestke" na leđima dresova Lacija i Bolonje.

Posebno emotivno je bilo kada su Mihajlovićevi najbliži otišli pred tribinu sa najvatrenijim navijačima. Gromoglasni aplauzi, skandiranje, transparenti i pjesma Mihi u čast mnogima je izmamila suze na licu.

Lacijali su o svemu skockali video koji su objavili na društvenim mrežama uz jasnu poruku:

 - U našim srcima i u našoj istoriji. Zauvijek, Siniša. -

Video pogledajte OVDJE

unaworld.com